Nya skor?

I bland känner jag en knepig känsla av att vara mitt emellan tjej och kille. Det blir väldigt tydligt när jag söker, och ibland om jag har tur, hittar nya skor. För det är just det, att det är väldigt svårt att hitta den typen av skor som passar mig. Antingen är de föööör tjejiga eller så riktigt manliga. Undantaget är väl gympadojor som är lika för båda.

Blir ofta också irriterad av alla höga klackar. Vem tycker det är behagligt att gå i dem och vem skulle bära dem om man fick bestämma helt själv? Jag väljer aldrig dem! Och det är också därför att jag inte kan gå i dem. Har aldrig tränat på det och tänker heller aldrig göra det.

Nu är sommaren här och det var dags att se över sommarskorna. Gick på stans alla affärer och hittade inte nåt. Fick åka hem utan. Då tog jag fram de skor jag haft i flera år och som jag tänkt kasta för att de gjort sitt och kom på att man kanske kan fixa till dem. Sagt och gjort så kom penseln fram och en  blandning av svart och röd narvsvärta blev en ny cool lila färg. Skorna blev riktigt snygga och de får hänga med en sommar till. Gud så skönt, nu går jag säkert ett tag till 😉.

image

4 reaktioner till “Nya skor?”

  1. Tror att just där visar det sig hur skevt könsindelningen kan bli.. Om jag nu får vara lite politisk. Det skulle inte finnas tjej å kill kläder/skor, utan kläder efter person. Där man inte tvingas av att välja inom sitt ”kön”s område. Jag älskar ju både och, riktigt ”grabbigt” och ”tjejjigt” . Arg blir jag då basketdojjorna aldrig finns i små ”kill”-storlekar! Nä, jag ska ha lite slimmade skor för att jag är tjej?! Jag vill inte ha dom så! Och kläder är samma, finns det obehagliga ”kill”kläder? Ska dom plågas i klackar? Men finns det tvärtom? Ja, absolut! Tom barn ska ha tajtare jeans om dom är tjej, för dom behöver väl inte röra sig i leken lika mycket?! Nåja, tur vi kan välja att försöka strunta i det och även förstå att vill man ha klackar å ”osköna” kläder kan det också vara frivilligt för att man älskar det.

  2. Ja, vi går vår egen väg och gör som vi vill. Det är härligt 💪🏼💪🏼💪🏼

Kommentera